top of page

 Over ons 

Bij verbeeld.info werken wij al meer dan 20 jaar met een enthousiast team van professionals. Korte lijnen en goed op elkaar ingespeeld.

 

Door de jarenlange ervaring hebben wij heel veel kennis omtrent veel verschillende branches. Hierdoor zijn wij in staat om de complexe materie van de klant snel te begrijpen en te vertalen naar een begrijpelijke boodschap.

Sinds 2000 werken we dan ook met veel enthousiasme aan uiteenlopende opdrachten voor zowel verschillende mediabureau's als ook voor commerciële bedrijven en non-profitorganisaties. Retail, overheid, de culturele sector, zorg, onderwijs: in welke branche je ook zit, wij staan voor je klaar!

 Hoe gaan wij te werk 

 Idee 

U wilt informatie overbrengen, maar u weet niet goed hoe. Uw boodschap moet tenslotte begrijpelijk zijn maar er tegelijkertijd ook mooi uit zien. Samen met u vormt verbeeld.info hier graag een idee bij. 

 Storyboard 

Zodra uw wensen en uw doelgroep in kaart gebracht zijn gaan wij aan de slag om een script en beeldtaal te ontwikkelen. Aan de hand van schetsen wordt uw verhaal uitgebeeld.

 Animatie 

Een helder script, een goed storyboard met daaraan gekoppeld een fraai design vormen de basis voor een geslaagde boodschap. Het uiteindelijke animeren in onze studio brengt uw verhaal tot leven.

bottom of page